Een quickscan is eigenlijk een goed gesprek waarin wij samen een inventarisatie maken van de zaken waar jij tegenaan loopt. Wij bespreken de werkzaamheden, processen en systemen die hiermee samenhangen. Daar gaan wij mee aan de slag en bedenken oplossingen voor jouw problemen. Aan de andere kant gebruiken wij gelijk onze kennis om te optimaliseren. Juist ook op de zaken die jou misschien niet direct opvielen. Denk aan onderbenutte IT-systemen. Wij helpen jou het maximale eruit te halen. Ook wanneer jij moeite hebt te lokaliseren waar de pijn zit.

“Na een uur weten wij hoe de vork in de steel zit.”

Jij krijgt van ons vrijblijvend een rapport met aanbevelingen en suggesties. Soms bestaat dit advies uit het stroomlijnen van een proces waar overbodige stappen worden geëlimineerd. Of wij geven aanbevelingen over bestaande en/of nieuwe systemen die je efficiënter kunt gebruiken, inrichten of koppelen. Ons streven is zo veel mogelijk quick fixes: kleine wijzigingen met maximaal effect. Soms is er meer diepgang of uitzoekwerk nodig, ook dat pakken wij op z’n Rotterdams aan: concreet en to-the-point. Afhankelijk van de kennis en resources die jij in huis hebt, kun jij de uitvoering zelf doen, door ons laten doen of een hybride vorm. Hoe dan ook, wij kiezen samen een aanpak, het gaat immers om jouw bedrijf en jouw mensen!

Welke weg jij ook kiest, implementatie, wijzigingen, trainingen of coaching, wij bewandelen hem samen.

Ben jij benieuwd hoe wij mens, proces en systeem voor jou op één lijn krijgen? Dan zijn wij ook nieuwsgierig naar jou. Wanneer jij je aanmeldt voor een quickscan dan komen wij bij jou langs om een eerste gesprek te voeren. Dan bespreken wij samen waar jouw pijnpunten zitten en waar wij mee kunnen helpen.

activeer hieronder de quickscan

quickscan button

activeer hieronder de quickscan