Elke ondernemer, elk project heeft mensen, systemen en processen nodig.  Als we deze drie dingen los van elkaar beschouwen, is er niets aan de hand. Mensen met goede ervaring en referenties, goed werkende software en tiptop processen. En toch loop je als manager tegen dingen aan: processen die niet lopen, systemen die niet worden gebruikt en hoge verloop- en verzuimcijfers. En uiteindelijk resulteert dat in minder goede bedrijfs- en projectresultaten.

Ligt dat dan aan de losse elementen?

Laten we het eens vergelijken met een hamer en een schroef. Individueel zijn het prima instrumenten om dingen mee vast te zetten, maar bij elkaar werkt het niet. Ligt dat dan aan de hamer? Of misschien aan de schroef? Het is bijna te voor de hand liggend, maar iedereen begrijpt dat het aan de combinatie ligt.

En zo werkt het ook voor jouw onderneming of project. Benieuwd hoe wij de koppeling maken tussen proces, systeem en mens? Vraag dan een Quick Scan aan via info@ycontrol.nl,