Is werk jouw grote Valentijn?  

De meeste ondernemers hebben van hun passie, hun werk gemaakt en je zou misschien zelfs wel kunnen zeggen dat werk hun grote Valentijn is.  

Maar vaak botert het niet met die administratieve processen. “Omslachtig”, “tijdrovend”, “noodzakelijk kwaad” zijn kreten die ik in de loop van de jaren vaak heb gehoord en stiekem zelf ook wel eens heb gezegd.  

Zeker op het moment dat ik in twee verschillende systemen dezelfde gegevens moest invoeren. Of dat ik mij suf zocht naar dat ene document in sub-sub-submapjes. Of enorm veel tijd kwijt was aan het samenvoegen van opmerkingen in een document.   

Wat is dan wel mijn Valentijn, mijn passie? Dat is zeker niet administratie, dan was ik wel boekhouder geworden 😉 

Mijn passie is om bedrijven te helpen efficiënter te werken. Om procedures, systemen en mensen op elkaar af te stemmen. Zodat onderbenutte ICT systemen het optimale uit een organisatie halen. 

Om het aantal Excel-lijstjes terug te dringen en betere bedrijfsinformatie boven te krijgen. 

Dus is Excel jouw Valentijn? Maar wil jij af van al die lijstjes en lijstjes van lijstjes? Bel dan eens met mij, de proces cupido, ik weet mijn pijlen wel te richten 😉 

 PS: overigens is Excel ook één van mijn passies, dus als je daar vragen over hebt, stuur gerust een berichtje!