Appeltaart… mjammm: uiteraard grijp ik elke kans aan om een stukje appeltaart te eten 😊

En aangezien ik deze week jarig was én ik een afspraak had staan bij I4You, was dat weer een uitstekend excuus.

Ik werk al een aantal jaar samen met (de collega’s van) Huibert en Peter voor diverse klanten van mij. Zij nemen de techniek op zich en ik vertaal de gebruikerseisen om naar iets wat zij kunnen maken. En ook andersom vertellen zij mij de mogelijkheden zodat ik dat kan vertalen naar de gebruiker.

Zo hebben we o.a.:

  • een flow gemaakt om leveranciersbeoordelingen te maken,
  • een koppeling gemaakt tussen ERP en Teams/SharePoint
  • en een app zodat de monteurs buiten makkelijk bij de digitale gegevens kunnen om de fysieke werkbonnen te elimineren.

Standaard configuratie

Op dit moment zijn wij aan het brainstormen of wij een standaard configuratie kunnen maken van Teams/SharePoint voor Document Management op projecten. Jullie kennen het wel: revisie-beheer, één tekening die voor meerdere doeleinden wordt gebruikt, het maken van transmittals en lijstjes, heel veel Excellijstjes om dit alles in bij te houden.

Omdat wij denken dat dit makkelijker kan en dat daarmee heel veel tijd en frustratie wordt bespaard. En het stukje veiligheid van informatie en privacy nemen we uiteraard automatisch mee!

Wij brainstormen nog even verder, wil jij ontdekken waar we mee bezig zijn? Mail me via carmen@ycontrol.nl of bel me op 0625216157.

Appeltaart… mjammm:

Het moet natuurlijk wel zelfgebakken appeltaart zijn, dat is Huibert helemaal met mij eens!