Wij helpen jouw projecten de juiste richting geven

Wij helpen al 20 jaar bedrijven kosten besparen. Dat doen we op zijn Rotterdams. Soms door een software-oplossing, soms door werkstructuren te optimaliseren en vaak door mensen te trainen om slimmer (met hun tools) te werken. Wij maken ons hard voor het slimmer werken en hebben dit mogen toepassen in de chemische industrie, olie, offshore en bouw in allerlei fases – van aankoop tot bouw voor zowel klant als aannemer. Die brede kennis delen we graag met jou. Zodat ook jij kunt besparen door slimmer te werken en tijd overhoudt om vliegtuigjes te vouwen.

Wat we zien in de praktijk is dat mensen vaak heel druk met Excellijstjes zijn om hun processen te ordenen. Dat gaat vaak best lang goed tot wij met projecten te maken krijgen waar die lijstjes niet meer geschikt voor blijken. Wat qua dan handigheid van die lijstjes overblijft is het feit dat jij er een vliegtuigje van kunt vouwen, of – als jij heel goed bent – een kraanvogeltje. Wij mensen houden van structuur, maar weten vaak heel niet goed hoe dat aan te brengen en of te bewaken en al snel komen die ‘handige’ lijstjes weer om de hoek kijken. Wat hier in feite gebeurd is dat wij door verandering teruggrijpen naar oude methodes. Een heel natuurlijk reactie, maar helaas wel een die ten koste gaat van:

Kwaliteit

Tijd

Geld

Waar kwaliteit, tijd en geld bij veel bedrijven de grootste vijanden van elkaar zijn, weten wij ze hand-in-hand te laten gaan. Zo behoudt en/of maximaliseer jij de winstgevendheid van jouw project of bedrijf. Wij hebben zelfs voorbeelden gezien waarbij onze hulp zo efficiënt bleek dat onze klanten tijd over hielden voor andere dingen. Een groot deel van onze klanten kan met hun ogen dicht kraanvogels vouwen en er schijnt al weken een papieren vliegtuigje boven Nederland te zweven.

Neem even contact op als je hem hebt gespot, of wanneer jouw bedrijf een quickscan kan gebruiken.

Klik op de knop hieronder om de quickscan aan te vragen. En klik hier om alvast te oefenen om een vliegtuigje te vouwen.