Heeft jouw zoon of dochter ook moeite om de lessen online te volgen in Coronatijd? Lukt het je niet goed om je kind te begeleiden door drukte op het werk? Waren exacte vakken nooit jouw sterkste kant?

Docent en Alblasserdamse ondernemer Carmen Valk start met Ylearn. Carmen heeft 2 technische opleidingen, HTS Werktuigbouwkunde en HTS Civiele Techniek en is sinds september parttime docent Techniek op een middelbare school. Daarnaast heeft zij jarenlange ervaring met het geven van bijles.

“Al op de middelbare school gaf ik met succes, bijles wiskunde aan klasgenoten. Vervolgens ook de dochter van een collega bijgespijkerd met Natuurkunde omdat door een verhuizing het verschil te groot was. Tijdens mijn studie werd ik gevraagd om bijles te geven aan een MTS’er en had ik als bijbaan huiswerkbegeleiding. Mijn ervaring als parttime Techniek docent, is dat veel leerlingen last hebben van de lock-down in het voorjaar, dat ze toch onzeker zijn over hun kennis. Ik weet dat een aantal ouders en hun kinderen extra hulp goed kunnen gebruiken.”

Carmen Valk

“Carmen oefent met je tot je het snapt. Ze legt rustig, duidelijk en geduldig uit. Ze doet het ook op jouw tempo.”

Jasper, 15 jaar, bijles Engels Havo

Carmens expertise ligt bij de exacte vakken zoals wiskunde, natuurkunde en scheikunde en door haar jarenlange ervaring in de industrie waar Engels de voertaal is, kan ze ook bijles Engels geven. “Behalve de theoretische vakken kan ik de student ook bijspijkeren op het gebied van het maken van een goed verslag, hoe maak je een goede opbouw van je verhaal en hoe zorg je dat het er netjes uitziet. Hiervoor is het werken met Office programma’s essentieel. Ik kan de leerlingen dan ook basisvaardigheden Word, Excel, PowerPoint bijbrengen. Allemaal vaardigheden die tijdens een opleiding èn in het werkende leven goed van pas komen!”

Bijles is altijd één op één, waarbij maximale aandacht voor de leerling is gegarandeerd. Het is mogelijk om losse lessen af te nemen (€ 36,-), een 5 strippenkaart (€ 32,50/les), een 10 strippenkaart (€ 30,-/les) of een 20 strippenkaart (€ 28.50/les). Een les duurt 60 minuten en is uiteraard, veilig online. Ylearn werkt niet met inschrijfkosten!

Daarnaast is het ook mogelijk om huiswerkbegeleiding af te nemen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wil je graag huiswerkbegeleiding voor je zoon of dochter? Neem vrijblijvend contact op met

Carmen Valk via info@ycontrol.nl of via 078 – 30 39 888.